Een buurt- of personeelsfeest, barbecue, receptie of jubileum is pas geslaagd als iedereen er van kan genieten. Ook jijzelf. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat je nergens omkijken naar hebt.

 

Smakelijk!

We bezorgen de beste producten, vers en smakelijk. En natuurlijk zorgen we voor partytenten, statafels, servetten en kapstokken. Of wat nodig is om jouw feest voor iedereen tot een onbezorgd succes te maken. Ons bedienend personeel zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook na afloop!

 

Greep uit de mogelijkheden

  • Hapjes en drankjes: alles voor bijvoorbeeld een receptie of buurtfeest.
  • Koud en/of warm buffet: je gasten kiezen zelf hun favorieten.
  • BBQ: samengesteld zoals jij wilt, maar altijd de beste kwaliteit. Iedereen heeft meer dan genoeg en de kwaliteit van het eten is top!
  • Dranken: passend bij je feest. Alle soorten drank, van koffie tot fris, van wijn tot bier. Voor bier kun je kiezen uit kratten of fusten met meegeleverde tapinstallatie. Wat je niet gebruikt, nemen we gewoon retour.

 

Weet je nog niet precies wat je wil? We helpen je graag met het maken van de beste keuzes met onze checklist als handig hulpmiddel.

direct bestellen

Dagelijkse bedrijfsboodschappen direct bestellen? Mail ons voor 16.00 uur en we zorgen dat de (dagverse) producten morgen voor 12.00 uur al bij je bezorgd worden!

Direct Bestellen